KONSERTER

  • alt text

Vi kan tilby:

Er du solist, med i en duo, trio, kvartett eller et kor? Gjør et opptak! Dette er en fin måte å ta vare på vakker musikk og gode minner. Et filmopptak og/eller en CD-innspilling kan være en bra måte å dokumentere musikk som dere har jobbet med i lang tid fram mot denne ene spesielle konserten. Innspillingen kan også være et spennende mål i seg selv.

Musikkopptakene kan være den perfekte gaven til alle du kjenner. Salg av film og/eller CD-er kan også brukes som inntektkilde til f.eks. en turnè.

Når det gjelder konserter så har vi i utgangspunktet to pakker å tilby:

- Den første løsningen er film- og lydopptak. Her kan vi stille med et eller flere kameraer, mikrofoner og opptaksutstyr. Produktet av dette bestemmer du selv. Du kan velge om du vil ha kun en DVD eller Blu-ray-film eller om du også vil ha en CD.

- I løsning to stiller vi kun med lydutstyr i form av lydopptaker og mikrofoner. Produktet vil du da få i form av en CD. Tidløs Film er offisielle lydmenn for Sølvguttene. Vi står bl.a. bak Sølvguttenes siste CD; ”Da Pacem,” hvor et liveopptak er supplert med noen studieopptak. Alle opptak og redigeringen av disse er selvsagt foretatt av oss.

Under ”vårt utstyr” vil du finne informasjon om det utstyret vi benytter i vårt arbeid.

Tidløs Film - Ta vare på minnene.

Eksempler på konserter:

Sølvguttenes jubileumskonsert i Oslo Rådhus 2010